luni, 25 mai 2009

( Demn de respect )

Şofer neatent şi laş. A fugit după ce-a produs accidentul, lăsându-şi prietenii şi maşina baltă


Şoferul unui autoturism înmatriculat în judeţul Hunedoara a provocat un accident de circulaţie, în urma căruia o adolescentă de 18 ani a fost grav rănită, iar alte trei persoane au suferit leziuni uşoare, după care a fugit de la locul faptei, lăsând baltă si pretenii şi maşina!

Potrivit Poliţiei Cluj, accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 5, în localitatea Floreşti. La ieşirea dintr-o curbă uşoară la stânga, din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul direcţiei, a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un stâlp de curent electric.

În urma accidentului, o tânără care se afla în autoturism, Iulia G., de 18 ani, din Călan, a fost rănită grav, iar alţi trei pasageri au suferit leziuni uşoare. Autoturismul a fost în proporţie de 80 la sută avariat, iar stâlpul de electricitate a fost parţial distrus.

Şoferul a părăsit locul accidentului fără a primi încuviinţarea poliţiştilor şi a abandonat autoturismul acolo. El a fost identificat ulterior de către poliţişti. Se numeşte Cosmin Paul H., de 28 de ani, şi este din municipiul Hunedoara. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a afla dacă tânărul n-a consumat băuturi alcoolice înainte de a conduce maşina şi, din această cauză, ar fi părăsit locul accidentului.


Ce se poate zice despre acest om si fapta lui ?? EU zic sunt si alti care fac fapte eroice ca acest curajos :D

Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro